Temat: promocje
Kup kawę rozpuszczalną Tchibo, oznaczoną kuponem promocyjnym, a kod z opakowania wyślij pod numer 71660. Codziennie możesz wygrać 6000zł, a w finale aż 60 000zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kup kawę rozpuszczalną Tchibo, oznaczoną kuponem promocyjnym, a kod z opakowania wyślij pod numer 71660. Codziennie możesz wygrać 6000zł, a w finale aż 60 000zł
Aby przystąpić do naszego konkursu, trzeba najpierw zarejestrować się, korzystając ze specjalnego kodu, umieszczonego wewnątrz opakowania Złotych Paluszków Rybnych.
Od dnia 02.11.2009 co 2 tygodnie będą pojawiać się zadania z pięciu dyscyplin. Każdy uczestnik musi na bieżąco rozwiązywać je i nadsyłać do nas rezultat swojej pracy. Ważne, by nie przeoczyć żadnego zadania! Odpowiedzi i rozwiązania zadań będą na bieżąco sprawdzane przez naszych dziekanów.
Na zakończenie konkursu najlepsi uczestnicy zostaną zaproszeni na imprezę finałową, podczas której będą mieli okazję pokazania swoich umiejętności w praktyce. Wtedy też okaże się, kto zdobędzie stypendium, a kto – pozostałe nagrody!
http://www.frosta.pl/akademiafrosty/
ja też nie, ale np. moja ukochana teściowa twierdzi, że to jest pychota....
czasem takie promocje to naciąganie klientów!
ja niezapomnę jak kiedyś w carefourze pojechałam na zakupy i była kawa tchibo rozpusczalna przeceniona z 22.99 na 24.99 - i wiecie co ja ją kupilam
niezorientowałabym się gdyby nie mój mąż, bo na drugi dzień bez dzieciaków po zabawki poszliśmy - ale już było po zakupach ... a to tak jest człowiek widzi promocja i ... nie patrzy czy cenę obniżyli czy podwyszyli tylko kupuje
ja czasem korzystam z promocji, ale kupuję raczej tylko to co zwykle - więc znam ceny. Za to w żadnych takich akcjach sms-owych udziału nie biorę
ja czasami się skuszę, ale sporadycznie...
ja niezapomnę jak kiedyś w carefourze pojechałam na zakupy i była kawa tchibo rozpusczalna przeceniona z 22.99 na 24.99 - i wiecie co ja ją kupilam
niezorientowałabym się gdyby nie mój mąż, bo na drugi dzień bez dzieciaków po zabawki poszliśmy - ale już było po zakupach ... a to tak jest człowiek widzi promocja i ... nie patrzy czy cenę obniżyli czy podwyszyli tylko kupuje
hi hi, przynajmniej masz co wspominać ![]()
ja zawsze patrzę na ceny, nawet gdy pisze PROMOCJA ![]()
wpomina i wypomina często gęsto mój mąż a ile ma przy tym śmiechu i radochy ....
och gdy widze konkurs latam na skrzydłach hi hi
asiula83 napisał/a:ja niezapomnę jak kiedyś w carefourze pojechałam na zakupy i była kawa tchibo rozpusczalna przeceniona z 22.99 na 24.99 - i wiecie co ja ją kupilam
niezorientowałabym się gdyby nie mój mąż, bo na drugi dzień bez dzieciaków po zabawki poszliśmy - ale już było po zakupach ... a to tak jest człowiek widzi promocja i ... nie patrzy czy cenę obniżyli czy podwyszyli tylko kupujehi hi, przynajmniej masz co wspominać
ja zawsze patrzę na ceny, nawet gdy pisze PROMOCJA
No oni tam liczą na nas.
Że będziemy kupować.
czasem połasimy sie na pare groszy nie mysląc co jest ukryte pod tym
powiem szczerze, że nie jestem podatna na te promocje sklepowe... kupuję to co znam, w cenach się mniej więcej orientuje i generalnie... szybko i do domu ![]()
http://freesweetsite.pl/
ciekawe o co chodzi....
trochę się boję zarejestrować ![]()
do odważnych świat należy
właśnie czekam na pomarańczową ![]()
lubię promocje wawela, już mam od nich kilka fajnych rzeczy
najlepsze są koce
trzeba być ostrożnym!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź