501

Odp: sexshop

A czym Ty się martwisz? tongue Mało to nieprzyzwoitych historii słyszałaś? tongue

502

Oj niemało, a niektóre wręcz obrzydliwe.

503

Ninek napisał/a:

Hehe oj ja też Was uwielbiam tongue Jak sobie przeczytałam Waszą wymianę myśli to też się uśmiałam tongue big_smile Justyna trzeba było zapytać pana skąd ten plasterek big_smile

pewnie by powiedział, że "z apteki" big_smile
ale się uśmiałam jak go zobaczyłam............... i pomyślałam o Was moje Zboczuszki smile

504

My Zboczuszki? No wiesz tongue Ja tam mam same czyste myśli... I właśnie o plasterku z apteki pomyślałam big_smile

505

Czyste myśli, grzeszne czyny.

506

Ha ha ha skąd ten pomysł? Ze mnie przecież taki chodzący Aniołek big_smile

507

Co do ciekawych sklepów erotycznych to w Warszawie przy rondzie ONZ jest dwupiętrowe Secret Place. Przeróżnych gadżetów jest tam sporo, chociaż mnie najbardziej zainteresował wibrator dla dwojga We-Vibe II. Wydaje mi się, że taka zabawka potrafiłaby skutecznie podnieść temperaturę w sypialni.

508

Mam go smile Wygrałam tutaj na forum :-***
Powiem Ci, że w pojedynkę też daje radę wink

509

Nie musisz w pojedynkę - wystarczy zadzwonić np. po mnie wink

510

Och, wspaniale! Moje życie seksualne rozkwitnie! Znów będę miała o czym pisać w dziale "Miłość&Seks" .

511

No ba! To wiesz - 0 700... i jestem smile

512

Ty...  masz numer w tej samej sieci co ja! Ale jaja, będziemy mieć do siebie darmowe minuty!

513

A nawet całe godziny! Taryfa nocna all inclusive wink

514

To ja idę teraz spać...

515

Niestety, ktoś przechwycił naszą forumową korespondencję - i teraz ciągle dzwonią, linię blokują... Chyba sobie nie pogadamy sad

516

Do mnie też dzwonią... myślą pewnie że sapię i wzdycham z rozkoszy, a ja nie mogę się doczekać kiedy się nudny palant rozłączy i jęczę z udręki.

517

Wiesz co? Może się nagraj i im puszczaj to, a sama będziesz miała spokój...

518

"Się nagraj i im puszczaj" - mam to przeczytać w wersji pierwszej czy drugiej, niecenzuralnej. Ha ha, żartuję sobie. Mam koleżankę, która chętnie mnie zastąpi. Nudzi jej się do tego stopnia, ze rozdaje numer komórki i czeka aż będą dzwonić.

519

To się nazywa wolontariat czy jakoś inaczej? wink

520

Ja bym to nazwała inaczej, ale tutaj tego nie napiszę.

521

Tribestan – pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido
http://i39.tinypic.com/bilzr4.jpg