426

Odp: Modowe wpadki

Mnie brak stanika nie razi, jeśli ktoś ma bluzkę bez rękawów, ale żeby chociaż naklejki na sutki były, bo dziadostwa nie lubię.

427

Te niektóre gwiazdy to sobie powinny stylistów nająć. ; p BO wyglądają jak bezdomni. ;D

Ostatnio edytowany przez Tinaaa (2012-01-29 12:21:35)

428

W pełni się z tym zgodzę. Bywa nawet, że chodzą niechlujni i brudni po ulicy.

429

No fakt. ; D A Joli Rutowicz to nie cierpię i tego jej konika różowego. ; ]]

430

A weź, barachło!

431

A co myślicie o przyznawaniu dziecki tytułu najlepiej ubranej, chodzi mi o Suri córkę Toma i Kate? Przeciez to dziecko nigdy nie wygląda zadbane, te włosy wiecznie rozwichszone, brudne posiniaczone nogi, wogóle te ciuchy tez jak by wyciągnęła zmiętolone z wora i na siebie nakładła, a to że metkowe to co z tego, mało to dzieci na metkowe ubrania?

432

włosy jak włosy-nie trzeba każdemu dziecku wiązać kucyki czy pleść warkocze.Mnie szokuje raczej  postawa jej rodziców- buty na obcasie, drogie ubrania, futerka,torebki.To jest dziecko a nie nastolatka.Powinna bawić się na placu zabaw z normalnymi dziećmi,a nie stroić się.

433

W imieniu czytelniczki Janki prosimy o pomoc i doradzenie: co zrobić gdy sweter się sfilcował?

434

chyba trzeba się pożegnać ze swetrem, jak na mój gust jest to coś nieodwracalnego ... sad

435

Oj raczej tak... jakiś miesiąc temu pożegnałam się z szarym sweterkiem, który miałam na sobie... raz sad

436

http://www.jak-to-zrobic.pl/index.php/a … d/0/id/155

437

ja kiedyś tez szukałam porady dot. sfilcowanych swetrów, co prawda nie próbowałam tych metod, ale może Wam się przyda i je wypróbujecie.
http://www.swetrowo.pl/2011/10/18/ratuj … ny-sweter/

438

Brak stanika? Niektórym paniom to pasuje. Gorzej z brakiem dolnej części bielizny czyli majtek.

439

No brak stanika mnie nie razi jeżeli suknia ma waskie ramiaczka albo ich nie ma to najgorsza wtopą jest założenie pod to biustonosza z wystającymi ramiączkami, już silikonowe ramiaczka to szczyt wszystkiego. Wszystko zależy od okazji stroju no i wielkości piersi, wylewający się biust z pod bluzki chyba nie może być dla kogoś seksowny? A jak chcecie poczytać o tych i innych tematach, np, z wiązanych z zakupami, wyprzedażami, budżetem domowym to zapraszam na mojego bloga.

440

Alicja Bachleda-Curuś z poprzedniej strony sprawiła, że odechciało mi się jeść...

441

http://polki.pl/work/privateimages/formats/GALLERY_MAIN/31869.jpg - co powiecie na tę spódnicę?;)

442

Nie w tym zestawie - za ciężkie buty, żakiet... Pasowalaby mi do jakiegoś dopasowanego topu z odkrytym dekoltem, może na ramiączkach i do szpilek lub sandałków na koturnie, bo w takim jesiennym/zimowym klimacie kiepsko wygląda hmm

443

Według mnie ta spódnica z czymkolwiek by się jej nie założyło, i tak wyglądałaby źle wink

444

Ta pani zawsze mnie musi czymś drażnić. Pasują jej te łachy.

445

o matko jeszcze ta mina do całego zestawu ........... lol

446

justyna napisał/a:

o matko jeszcze ta mina do całego zestawu ........... lol

Ta mina jest jedynym elementem zdolnym połączyć resztę w całość big_smile