Temat: Modowe wpadki
Zdarzyło wam sie ubrać sie niestosownie do jakieś okazji? a może nie podobają wam sie ubrania niektórych znanych osób lub ich styl?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdarzyło wam sie ubrać sie niestosownie do jakieś okazji? a może nie podobają wam sie ubrania niektórych znanych osób lub ich styl?
Mi się nie podobają - białe rajstopy - zawsze gdy je u kogoś widzę to są dla mnie największą na świecie modową wpadką. Ostatnio widziałam kobietę w takich dzisiaj (koszmar!)
ojej białe rajstopy i białe kozaczki to najgorsze co może być!
Ja tez nie znosze bialych...do tego stopnia,że na ślubie pod białą sukienkę miałam rajstopy beżowe!
albo do tego czarne szpilki ![]()
wiesz, w teledyskach czy wywiadach musi wyglądać super, w końcu pracuje nad nią sztab stylistów
chociaż i oni czasami strzelą gafę
a już Ci z JOŚ strzelają gafę za gafą ![]()
same koszmary..fu
ale na ulicach można to samo zaobserwować czasami nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ![]()
ja ostatnio widziałam Panią Tęczę ![]()
rudy włos, fioletowa bluza, niebieska spódnica, białe rajstopki, czarne buciki-glany ! i żółta torebusia ![]()
ja ostatnio widziałam panią na czarno ubraną , czarne kiecka do ziemi, glany skóra, czarne włosy i na ramieniu miała szczura i w buzi miała jego ogon - to dobiero SZOK był dla mnie
Może była głodna?
Koty zawsze od ogona zaczynają...
brrr szczur na ramieniu OK ale ogon w buzi.... szok!
ja nie znoszę kurteczek do pępka spod których wystaje oponka... gołe nerki i mróz na dworze, ale sexy! ![]()
Ale tłuszczyk grzeje ![]()
Sama też nie rozumiem takiej mody...
ja widziałam jeszcze krótsze kurtki, a'la bolerko ![]()
Ale najlepsza jest Jola ,,, no wiecie z tymi tipsami!
taa te milikrótkie kurteczki (sama taką dostałam od teściowej:P) ale nie nosze ![]()
Albo rozwalają mnie białe prześwitujace spodnie i jak gacie widac np żółte czy tam różowe ![]()
Albo rozciągnięte stringi, okropność...
najgorsze to wg mnie gdy ramiączka od cyckowych wygodow wystają i są szare...
Zdaje sobie sprawe że biała bielizna szybko szarzeje, ale kurde sory bardzo. Ja staram sie wtedy nosić albo staniki odpowaidające kolorze bluzki albo nowy stanik
a wg mnie to najlepsze ![]()
a wg mnie to najlepsze
zgadzam się ![]()
no weźcie te potężne bufki na ramieniach jakby Terminator i rambo w jednym - dla mnie porażka
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź