Odp: ceny perfum
moj nawet zauważył, ze te z odlewni dłużej sie na nim tzrymają niż oryginały
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moj nawet zauważył, ze te z odlewni dłużej sie na nim tzrymają niż oryginały
oddam za darmo, bo na pewno nie wykorzystam
kupon do perfumerii DOUGLAS upoważnia do rabatu w wysokości 15zł przy jednorazowym zakupie za kwotę przynajmniej 199zł
ważny do 31.12.2009
czekam na promocje wtedy poluje zazwyczaj kupuje owocowe zapachy
Ja bym nie pozwoliła sobie na drogie perfumy, ale jak kogoś stać, to czemu ma sobie ich nie kupić.
Nie obstawał bym tak bardzo przy tym poglądzie. Prawo Europejskie dopuszcza zmiany składów w kosmetykach i gosp. domowymi na tańszy zamiennik i producenci korzystają z tego prawa. Możecie się chociażby o tym przekonać kupując ten sam proszek do prania, mydło lub perfumę np. Polsce i w Niemczech. Polskie pachnie o wiele gorzej. Kupiłem OPIUM YSL w Calais we Francji, a potem w Polsce w w jednej sieci drogerii. Różnica była taka, że woda toaletowa z Francji pachniała na koszuli jeszcze po praniu, a Polskiej nie było czuć już po 2 godzinach.
nie ma szans, chyba że koleżanka zakupiła podróbkę, a czy to się zdarza w takich sklepach, to już nie ruszam tego tematu. edp euphorii produkowana w USA lub Francji ma ten sam skład i zawartość % samej perfumy. chętnie jednak zobaczę zdjęcia tej euphori z USA i z Sephory, jeśli jest taka możliwość, to proszę odezwać się na maila.
Ostatni zapach, który mnie urzekł, i który cjhyba zakupię (ale jest dostepny wyłącznie w Sephorze) to nowy zapach Jimmy Choo, naprawdę poelcam dla kobiet z klasą, czyli dla mnie:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź