Odp: Kręcone włosy
To dlaczego ściełaś na krótko?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To dlaczego ściełaś na krótko?
Bo chciałam spróbować, jak to jest mieć na chłopaka i teraz rok trzeba czekać na ich odrost do uszów.
Ja z ciekawości bym chyba nie zdecydowała się tak ściąć ![]()
Wbrew pozorom łatwiej jest ujarzmić długie włosy. Krótkie nigdy nie chcą się ułożyć, a długie można zawsze związać, albo użyć pianki dzięki której włosy będą ładniej wyglądać. Bardzo dobra jest Enrich bouncy foam Jest to profesjonalna pianka, używana przez stylistów i fryzjerów. A właśnie teraz jest na nią promocja na kalamis.pl także przynajmniej nie wyda się na nią majątku ![]()
A ja mam taki fluid wspomagający kręcenie włosów od fryzjera firmy osmo. Tak leciutko utrwala loczki i nie są one takie spierzone.
a ja używam gumy i ładnie się trzyma fryzura
Ścięłam włosy ... i to dość konkretnie, ale jestem zadowolona
Mąż mniej ...
oo no proszę, pochwal się
![]()
Ścięłam do ramion, ale jak mi się skręciły to są dużo krótsze
Teraz nie mam problemu z rozczesywaniem po umyciu ![]()
Moje się nie kręcą, ale ostatnio też ścinałam o 9 cm i od razu łatwiej się je rozczesuje. Różnicę poczułam już przy pierwszym czesaniu.
Ja też. Szybko rozczesałam, bez plątania i nerwów. I szybciej mi wyschły.
Myślę że to nie wina długości - moje mimo ponad 60 cm. bez problemu i dodatkowych odżywek się rozczesują. Może gdyby się kręciły byłoby gorzej?
Myslę, że tak. Kręcone szybciej się plączą.
Mialam trwała male loczki ale po 1.5 miesiacu zaczynaly sie prostowac i pomogłam w tym prostujac prostownica..a teraz mam takie co same sie kręca lub faluja...
Do kręconych dobry jest taki specjalny fluid z Pantene- sprężyste loki i fale. Naprawdę polecam. Sama go używam, gdyż mam naturalne kręcony włosy i czasem doprowadzają mnie do szału ale na szczęście Pantene daje radę:)
ja mam niemiłe doświadczenie z produktami do włosów kręconych-kręciły się ładnie ale po jednym dniu mi oklapły albo wcale się loki nie układały (Pantene było najgorsze)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź