Odp: zdrowe przekąski
moje dzieciaki nie chcą jeść tych paluszków rybnych .... właściwie to ja nigdy tych oryginalnych nie kupowałam tylko te podróbki - ale ... za rybą to moje dzieci nie przepadają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
moje dzieciaki nie chcą jeść tych paluszków rybnych .... właściwie to ja nigdy tych oryginalnych nie kupowałam tylko te podróbki - ale ... za rybą to moje dzieci nie przepadają
ostatnio objadam się kiwi i bananami - jakoś mnie naszło; miewam takie napady na różne smaki ![]()
ja ostatnio polubiłam ser o ostrym smaku i oliwki do tego nadziewane
fajne połączenie ,nadziewając na wykałaczkę dobrze też wygląda
oj sery, oliwki TAK TAK TAK ![]()
a kiwi też kupuję hurtowo, to pewnie przez porę roku i brak innych świeżych źródeł wit. C
sery uwielbiam - wszystkie
a za oliwkami nie przepadam niestety ![]()
ryż preparowany,jabłka,orzechy,rodzynki
Kiwi też lubię i oliwki ale nie czarne tylko zielone mniam mniam
ja jem : owoce, warzywa, orzeszki, słonecznik, pestki dyni, ryz preparowany, paluszki słone.
Ostatnio zajadam się suszonymi morelami.
Oliwki są bardzo zdrowe niestety tuczące, ja z przekąsek najchętniej sięgam po herbatę lub kawę - czyli przekąski w płynie.
a ja jak nie cierpię tych pieczywek , ani wafli różowych - aż mnie trzęsie
Dokładnie tak, to paskudztwo strasznie rani dziąsła, osobiście nie mogę tego jeść, bo mam bardzo wrażliwe i dość ciasno osadzone zęby, więc musiałabym po każdym posiłku z pieczywem lecieć do łazienki i myć zębiska
Ja akurat też nie, okazuje się, że takie pieczywka są bardzo zgubne, szczególnie wszelkie chleby ryżowe i inne tego typu chlebki "niby odchudzające" bo po nich czlowiek czuje ogromny głód bo zawierają dużo błonnika
Lubie pieczywo razowe, ale nie z tej 'farbowanej" mąki pszenne, tylko prawdziwe na zakwasie robione
oh, błędem było wejść na ten wątek kiedy jestem tak głodna... ![]()
A ja lubię wafle ryżowe i kukurydziane. Lubię kiedy przekąski chrupią. To taki miły odgłos.
ja też lubię te chlebki, ale tylko niektóre - jadam je sporadycznie, ale to fajna sprawa - może stać długo w szafce i zawsze jest "pod ręką" ![]()
Uwielbiam wafle ryżowe
i pszeniczne też lubię... A te chlebki typu Wasa... nie wszystkie ![]()
Polecam sushi albo kaszi. Syte i bardzo zdrowe. Podaję stornkę na której znajdziecie przepisy http://internetowe-przepisy.pl/tag/kasza
na te wszystkie wasy i wafle ryżowe trzeba uważać, bo rozpycha brzuch ![]()
Tak i wcale nie są tak dietetyczne.
oh, błędem było wejść na ten wątek kiedy jestem tak głodna...
mam to samo, od razu poleciałam do lodówki szukać czegoś dobrego
na szczęście miałam jeszcze jeden budyń paula który właśnie podjadam ![]()
Oliwek nie znoszę, w przeciwieńwie chyba do większości forumowiczów ![]()
Ja ostatnio przepadłam dla mieszanki studenckiej... <3 Wiadomo, że nie można przesadzić z orzechami i bakaliami, ale to i tak lepsze, niż paczka chipsów ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź