Odp: KOsmetyki do włosów
Dyfuzor to podstawa, mam kręcone włosy, i nawiązując do tematu... to muszę pochwalić KREM PODKREŚLAJĄCY LOKI... też z Joanny ![]()
Super włoski wyglądają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dyfuzor to podstawa, mam kręcone włosy, i nawiązując do tematu... to muszę pochwalić KREM PODKREŚLAJĄCY LOKI... też z Joanny ![]()
Super włoski wyglądają
Ja jeszcze nie opanowałam dyfuzora i wydaje mi się jakiś za duży.
trzeba suszyć głową w dół, i na początek włosy z tyłu głowy, resztę przechylając głowę na boki
W dół suszę, ale o tym przechylaniu to nie wiedziałam. Dzięki Bejbiuszka ![]()
Ja używam maseczki biovaxa i bardzo sobie chwale ![]()
jakiś czas temu kupiłam balsam mr potters do włosów suchych i zniszczonych z aloesem, co prawda w sklepie pomyliłam buteleczki, bo suchych i zniszczonych nie mam, ale jestem z niego b. zadowolona.
włosy są nawilżone, widać, że jakoś lepiej wyglądają.
łatwo się rozczesują. polecam.
Ja używam maseczki biovaxa i bardzo sobie chwale
którą masz? też się nad nimi zastanawiam. ![]()
u mnie na blogu własnie pisałam o maskach gliss kur oraz elikspirze -zainteresowane zapraszam na www.kasiabanaszak.blogspot.com
Koniecznie musicie spróbować szamponu i odżywki Radical.. po wakacjach moje włosy były strasznie zniszczone.. łamały się,wypadały, straciły blask.. (myślę, że to głównie przez codzienne używanie prostownicy, wysokie temperatury i słoną morską wodę) poszukałam trochę w google i znalazłam informację o kosmetykach do włosów zniszczonych firmy Radical.. zdziwiłam się, bo po tak niskiej cenie nie oczekiwałam zbyt wiele, ale muszę przyznać, że zdziałały cuda.. od 2 miesięcy regularnie stosuję szampon i odżywkę.. moje włosy zgęstniały, mniej wypadają, jakby wróciło im życie.. Serdecznie polecam ![]()

Używałam kiedyś ampułek z Radicala... I byłam bardzo zadowolona
Teraz używam szamponu spowalniającego przetłuszczanie włosów... no i jakieś tam efekty już widzę ![]()
ja Radical też sobie bardzo chwalę - miałam kilkukrotnie, wypróbowałam już chyba całą serię - jest SUPER! ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź