Odp: Płaszcze czy kurtki?
A ja mam i kurtkę i płaszcz. Choć więcej rzeczy w mojej garderobie pasuje do płaszcza..za to kurtka jest bardzo ciepła.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja mam i kurtkę i płaszcz. Choć więcej rzeczy w mojej garderobie pasuje do płaszcza..za to kurtka jest bardzo ciepła.
No właśnie, zależy co kto ceni w ubiorze - ja wybieram ciuszki tak żeby w nich szalowo wyglądać, grunt to mieć kogoś kto cię rozgrzeje ![]()
Tak z ciekawości - ile masz łącznie kurtek i płaszczy na sezon jesień-zima i na wiosnę?
a ja w środę kupiłam sobie ładny czarny płaszczyk, przed kolana, idealny "na teraz" czyli tzw. przejściówka
do tego kozaki, bo w zeszłym roku mi się rozwaliły ![]()
O, taka długość jest najlepsza jeśli chodzi o płaszcze. Dostałam kiedyś ze Stanów cudowny płaszczyk do kolan, czarny, elegancki, fantastyczne zaszewki, kołnierz i wogóle, ale od razu skróciłam przed kolana, bo takie najbardziej mi się podobają.
Ja też mam płaszcz przed kolana. Taki jest najlepszy bo nigdzie nie zawieje ![]()
Ja jednak stawiam na kurtki, są o wiele wygodniejsze i można się w nich swobodniej poruszać. Ta mi się bardzo podoba: http://www.tanisport.pl/nike/380293012_ oduct.aspx W sumie teraz jest na nią promocja, także może w końcu uda mi się ją kupić
A mi się nie podobają w niej pasy...
ta kurtka nie bardzo mi pasuje ...
Ja lubię jednokolorowe, więc pasy w ogóle odpadają...
Ja też wolę jednokolorowe. I od jakiegoś czasu wolę płaszcze, żeby w siedzenie nie było zimno
. Wybieram ciemne kolory, bo wiadomo, jak to jest jesienią i zimą - łatwo się uchlapać, upaprać, jeśli nie my to zrobimy, to postarają się o to inni (np. co niektórzy kierowcy wjeżdżający w kałuże)... Chociaż ostatnio zaczęły mi się podobać białe płaszcze, takie jak te tutaj: płaszcze. I się zastanawiam, czy nie kupić sobie tym razem jasnego. Po prostu będę musiała bardziej uważać, co dla takiej niezdary jak ja będzie nie lada wyzwaniem ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź