26

Odp: skórki wokół paznokci

Ja ostatnio kupiłam żel z essence, jest całkiem fajny, polecam wypróbować. smile pisałam o nim u mnie na blogu: http://my-love-cosmetics.blogspot.com/2 … sence.html smile

27

Ja przestałam dręczyć skórki  i o dziwo, bardzo szybko same zrobiły się ładniejsze.

28

nie polecam wycinać skórek bo pote okropnie odrastaja i to BOLI! ja tak jak niechcemisie dsuwwałam skórki drugim paznokciem przez jakiś czas a teraz się nauczyły i juz nie wchodzą mi w drogę wink

29

Ja często tak robiłam kiedy się denerwowałam albo nudziłam. To byla alternatywa dla obgryzania, zeskrobywania lakieru, rysowania dupereli na ostatniej stronie zeszytu i szarpania chusteczki higienicznej big_smile

30

Skórki namiętnie 'pędzluję' oliwką - taką zwykłą, noł nejm. Wcieram też rycynę jak mnie najdzie wink

31

Skórki usuwam preparatem z Killys, a pielegnuje olejkiem z Inglota:)

32

na moje skórki bardzo fajnie działa zwykła maść ochronna z witaminą a smile wyglądają duuużo lepiej niż wcześniej wink

33

Ja kiedyś miałam jakiś płyn zmiękczający z Joko taki różowy ale nazwy za cholere nie pamiętam tongue Fajny był... A teraz używam zwykłej oliwki jaką kupi się w każdym sklepie z akcesoriami do paznokci a usówam najczęściej frezarką wink

34

ja mam obecnie maść na skórki i do paznokci - dostałam od koleżanki, natomiast moja manicurzystka zawsze mi mówi - zwykły olej spożywczy, no chyba że masz za dużo pieniędzy wink

35

A czy miałyście ten żel pomarańczowy do skórek z Avon  ; )

36

kurcze, też sie muszę za nie zabrać, bo masakra, ale zawsze mam wrażenie, że chyba po prostu nie umiem tego robić wink

37

Polecam preparat z manhattana smile To co prawda mój pierwszy i nie mam porównania, ale jestem z niego bardzo zadowolona.

38

Ja mam lovely kupiony  w Rossmanie i sprawdza się smile