76

Odp: czy warto chodzić do kina?

Lara Croft w wersji współczesnej, widziałam ten film, co prawda nie w kinie, ale wywarł na mnie dobre wrażenie - dla odprężenia, ale nie pamiętam już żadnej sceny, a sklerozy nie mam, po prostu mało zapamiętywalny film.

77

Teraz sie robi takie filmy o niczym...

78

Chyba że się potrafi kopać, szukać i przebierać ale polecam Ci zibbi osobiście kilka fajnych pozycji, co prawda nie wiem jakie preferujesz gatunki, ale zdecydowanie Oszuakan, Uprowadzona, Prawo Zemsty - dobra sensacja

79

Był ktoś na "Jak się pozbyć cellulitu"? Koleżanka mówiła, że super, ale jej to się wszystko podoba, co tylko choć trochę śmieszne, a ja nie wiem, czy jest sens płacić za bilety, czy obejrzeć sobie na dvd, ewentualnie w tv jak już będzie.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2011-02-15 21:12:21)

80

Ja do kina chodzę głównie z synem na produkcje dla dzieci smile dla nas to nie tylko kino ale całe wyjście koniecznie z kebabem lub pizzą smile

81

niechcemisie napisał/a:

Był ktoś na "Jak się pozbyć cellulitu"? Koleżanka mówiła, że super, ale jej to się wszystko podoba, co tylko choć trochę śmieszne, a ja nie wiem, czy jest sens płacić za bilety, czy obejrzeć sobie na dvd, ewentualnie w tv jak już będzie.

Najlepiej to nakręcić własny film... wink

82

Będę miała to na dvd niedługo. Orginał. Nie podróbkę własnej reżyserii.