Temat: sklepy wysyłkowe

np. bonprix
kupujecie?
ostatnio przeglądałam katalog bonprixa - mają naprawdę fajne rzeczy i całkiem przystępnych cenach
kupowałyście? możecie coś powiedzieć o jakości tych ciuszków?
kusi mnie sweter i spódnica z bonprixa ...

2

Odp: sklepy wysyłkowe

Dawno, dawno temu. I była to porażka. Chyba, że teraz coś zmieniło się na lepsze...

3

kuurcze... szkoda...
http://img.bonprix.pl/0/vv522x07_328.jpg
o czymś takim myślałam cena 50zł, więc cudów się nei spodziewam, tylko pytanie czy nie szkoda nawet tych 50zł... yikes

4

Na allegro chyba są tańsze. Ale dwno nie sprawdzałam oferty.

5

oo to zajrzę jeszcze tam!

6

allegro - lepsze.
Rozmiarówka w bon-prixie jest dziwna. neutral
Moj mi kupil swetr i bluzeczkę. rozmar 36/38 - notabene nie ma zbyt dużej różnicy (ja mam 36 ale też w podskokach i 38) a One wisza na mnie jak wory neutral

7

Niedawno kupilam tam golf i bluzkę...niestety porażka..golf w ogóle inny niż na zdjęciu a bluzka dwa rozmiary większa....ale teściowa tam kupowała spodnie i dobre jej przysłali..ja też zamawiałam z Qelle..no i allegro..

8

nie zachęcają mnie Wasz opinie... wink

9

w Łodzi otwierają sklep z ubraniami BON PRIX:D

podobają mi się ubrania z Bon Prix, ale nigdy nic nie zamawiałam. kiedyś moja mama wręcz nałogowo zamawiała:P ale zawsze była niezadowolona z zakupu;)

10

oo super, to jak otworzą sprawdzisz jak tam u nich z jakością i nam przekażesz, ok? smile

11

Ja tak kupować nie mogę - inne rzeczy owszem, ale ubranie muszę dotknąć i przymierzyć...

12

tez tak myslałam, a teraz się okazało, że jak kupuje na "oko" to lepiej mi wychodzi niż wymacamw sklepie wink

13

ja balabym sie że to będzie rzecz całkiem inna niż na obrazku!

14

malenka84 napisał/a:

tez tak myslałam, a teraz się okazało, że jak kupuje na "oko" to lepiej mi wychodzi niż wymacamw sklepie wink

mnie tak nigdy nie wychodzi sad

15

Patrzysz na tzw punkty strategiczne, np u mnie biust i ramie a dalej jedziesz swa zwykla rozmiarowka:)

16

Nie kupuję w tych sklepach wysyłkowych ale znam ich katalogi, bo przychodzą mi do skrzynki pocztowej.

17

a co sądzicie o tej bluzce?
http://www.sklep.nife.pl/files/b08/bez_m.jpg

chciałabym kupić sobie na wiosnę coś jasnego i w miarę eleganckiego... cena 70zł, też ze sklepu wysyłkowego...

18

romwe.com

19

Bluzka bardzo fajna, ale ja wolałabym ją wcześniej przymierzyć. Ostatnio widziałam podobną w Zarze, ale nie pamiętam, jaka cena.

20

ja tylko słyszałam o czymś takim jak klub zakupowy, też się to zamawia w internecie, ale tam są non stop przeceny, wszytskie rzeczy tam dostępne mozna dostać po obniżonej cenie nawet do - 70 % , uważam, że to też jest bardzo ciekawa opcja, szczególnie na czasy kryzysu, wiem, że ciekawym klubem  jest stilago