51

Odp: Konkursy

no właśnie... jakiś zastój, początek roku był pod tym względem dużo lepszy smile

52

mnie wkurzają, że np ludize ioa udzał gdzie sa ciuchy np dla Ski a One sa L lub XL i biora w tym udzial zabierając potencjalne szanse.
Albo jak dla dzieci a Oni nie maja w ogole dzieci.
A potem wszytsko by sprzedać na allegro neutral
tacy ludzie wg mnie powinni byc na czarnej liscie i nie moga nic wygrywac. Zero zasad fair play.

53

a to prawda ...
ja np. ostatnio miałam taką sytuację, w sklepie z używanymi ciuchami
stałam sobie przy półce z koszulami i akurat podszedł pracownik z nowymi wieszakami, ja się ucieszyłam i w tym momencie podbiegła pani niemal mnie przewracając i hurtem zgarnęła chyba z 15 wieszaków nie patrząc ani na rozmiar ani na kolor... i uciekła ...... yikes
no raczej na sprzedaż to brała... a ja musiała sobie kupić koszulę w zwykłym sklepie ...

są osoby, które idą na ilość, byle więcej, nie ważne co byle tylko mieć!

54

dokładnie - wkurza to - nawet jeśli to im sie nie przyda neutral
Chora mentalnośc ludzka neutral

55

Mnie wkurza najbardziej jak dziewczyny walczą o kosmetyki, zachwlają ich skuteczność itp. Kosmetyki 30+ a one mają 15+. Rozumiem, można dla mamy. Ale piszą, że to zbawienie dla ich skóry. Ręce opadają, a szczęka się wykrzywia w drwiącym uśmiechu.

56

I próbki big_smile
Kocham ten stan:P
W niektórychsklepach sa przy kasach wystawiane w koszyczku probki. Wlatuja nastki - biorą garsciami albo wszystko pakuja do torebki neutral
Wsciec sie można!

Albo w aptekach powinni dawac do zakupow probki, nie Oni wola sprzedac neutral albo tak w renomowanychklepach - rozniez dla Siebie

57

Jestem kiedyś w drogerii. Robię zakupy. Trochę tego było. I pytam kulturalnie, czy mają jakieś próbki. Pani mi mówi tak, do sprzedania i wyjmuje całe pudło. Biorę, jedną, drugą, kolejną na wszystkich jak byk - próbka bezpłatna, nie do sprzedaży. Pokazuję tej Pani, a ona z fochem, że to nie od niej zależy. Poprosiłam kierownika. Na wyjeździe...
Kilka dni później w tej samej drogerii kierownik na sklepie - a próbki leżą na ladzie do wzięcia. Za darmo. wink

58

KPINA!

59

ale przynajmniej nauczyli się czegoś...

60

Tak, że jak jest kierownik to się rozdaje, a jak nie ma to można dorobić... Kiedy kota nie ma myszy charcują.

61

no niestety ... mentalność Polaków sad

a ja, tak a propos wygrywania i dostawania właśnie dostałam książkę i zaproszenie do kina na pokaz przedpremierowy lol

62

Gratulacje!!! Pochwal się czy fajna książka.

63

ja nie sprzedają swoich nagród.. mam sentyment do wszystkich, może dlatego że gram regularnie dopiero od roku wink
ale sa tacy co wszystko na allegro rzucają

64

ja dostałam dziś próbki w rossmanie , kazdy kto jest zarejestrowany na stronie rossnet to może dostać nawet fajne!

65

biedroneczka4 napisał/a:

ja dostałam dziś próbki w rossmanie , kazdy kto jest zarejestrowany na stronie rossnet to może dostać nawet fajne!

tak tak ja właśnie skopiowałam numer smile
ta ich strona jest super smile

co za próbki tym razem?? smile

książka pt. Kufer babki Alicji smile

66

Zajrzyjcie i spróbujcie.
http://babskimokiem.pl/page.php?page=Konkurs

67

justyna napisał/a:

jeśli ja mam coś co komuś się spodoba też daję w prezencie, ale często wygrywam takie dziwne i nieprzydatne rzeczy, że wolę sprzedać i kupić za te pieniądze coś fajniejszego smile

No właśnie o to chodzi. Ale nie biorę udziału w konkursach, gdy coś mnie nie interesuje - np. książki historyczne czy fantazy. Tak samo z akcesoriami dla dzieci - nie potrzebuję - nie gram

68

No to jeśli większość z nas gdzieś gra, to może poopowiadajmy sobie, co nas z takich wygranych najbardziej ucieszyło.
Dla mnie największą przjemnością było wygranie książki "Harry Potter i insygnia śmierci" z dedykacją dla syna. To  był naprawdę najwspanialszy prezent.

69

a.filipowska napisał/a:
justyna napisał/a:

jeśli ja mam coś co komuś się spodoba też daję w prezencie, ale często wygrywam takie dziwne i nieprzydatne rzeczy, że wolę sprzedać i kupić za te pieniądze coś fajniejszego smile

No właśnie o to chodzi. Ale nie biorę udziału w konkursach, gdy coś mnie nie interesuje - np. książki historyczne czy fantazy. Tak samo z akcesoriami dla dzieci - nie potrzebuję - nie gram

zgadzam się i robię podobnie, tylko, że jak idę na bankiet albo jakąs firmową imprezę i na końcu jest losowanie wizytówek a nagrodą jest... obrzydliwa torebka jakiejś super firmy, koszulka innej ekstra znanej marki w rozm. L, dvd o pingwinkach, horror na dvd  albo inna rzecz kompletnie nie przydatna mi albo mojej rodzinie (znajomym), to nie widzę problemu w tym, że ją spieniężam smile
nie chciałam, nie grałam a dostałam smile
a sponsorami tych nagród są firmy sponsorujące bankiety, więc nagrody sa naprawdę różne ...

70

Mnie najbardziej ucieszył szlafroczek i książki "Klub Miłośniczek Czekolady" i "Marzycielka z Ostendy"

71

garniera próbki i silk szampon i odżywka do włosów , także do płukania tkanin silan ładnie pachnie , sporo tego jest, pozdrawiam!

72

a jeśli chodzi o konkursy dla dzieci to sieciaki, czas dzieci, i zig zap, to są fajne strony i są konkursy , mam dzieci to wiem!

73

http://polki.pl/konkurs_kinder.html
dla Mam smile

74

justyna napisał/a:

http://polki.pl/konkurs_kinder.html
dla Mam smile

ja napisałam bajeczkę teraz tylko musze modły odprawić żeby juri mnie wybrało

75