51

Odp: Antyperspiranty

Hahaha big_smile Zimno Ci? Bez przesady. Ja nienawidzę kulek, bo się leją i długo wchłaniają.
Lady Speed Stick w żelu jest fajny. Z Avonu miałam dwa, oba mnie uczulily.

52

Ja używam Ziaji bloker smile Ale ona nie jest dla tych wrażliwych bo troszkę wysusza

53

Bardzo lubię roll on Soraya w wersji Fresh - obchodziłam go w sklepie bez zainteresowania, ale jest naprawdę świetny! Możecie o nim poczytać u mnie jeżeli jesteście zainteresowane smile

54

Używam Garniera-jest dobry ( w kulce)

55

niechcemisie napisał/a:

Hahaha big_smile Zimno Ci? Bez przesady. Ja nienawidzę kulek, bo się leją i długo wchłaniają.
Lady Speed Stick w żelu jest fajny. Z Avonu miałam dwa, oba mnie uczulily.

też nie lubię kulek i podzielam zdanie, że lady speed stick w żelu jest fajny, dla mnie właściwie ideał. smile ale aby się nie przyzwyczaić testuję też nowości innych marek.

56

a mi najbardziej pasują właśnie kulki. ostatnio najczęściej używam rexonę oraz ziaję i jest ok wink

57

ostatnio testowałam sobie kulkę z AA deo energy - nie polubiłam jej. pisałam na blogu o niej tutaj: http://my-love-cosmetics.blogspot.com/2 … irant.html  plus za skład, brak parabenów alkoholu... ale ochrona mizerna. bardzo mizerna.

58

Ja też przepadam za kulkami, polecam adidasa srebrnego i złotego. W sztyfcie strasznie brudzą ubrania.

59

Ja  słyszalam ostatnio sporo o tym blokerze z Ziaji i sama już nie wiem czy warto w niego inwestować choć w sumie cena jest niska więc można przetestować,żeby się przekonać samemu.Tak poza tym używam antyperspirantów w sprayu z Garnier smile

60

według mnie dobre są w kulce.

Garnier, adidas, Rexona for Teens ( cudownie pachną) , Fa (kolejna słodycz!). Na mnie działają, wytrzymyją długi czas mimo że często uprawiałam sporty.

61

Nie wiem czy wiecie ale większość antyperspirantów zawiera sole aluminium, które bardzo szkodzą zdrowiu. Mogą prowadzić nawet do choroby nowotworowej.. więcej możecie poczytać o tym u mnie na blogu w recenzji Ziaja bloker http://nixfado.blogspot.com/2012/04/zia … derca.html

62

Aktualnie zaczynam używać bloker ziaja ale na razie za krótko aby wydać opinię