Temat: najdziwniejszy komentarz jaki usłyszeliście dot. perfum

usłyszeliście kiedyś jakiś dziwny/śmieszny komentarz na temat waszych perfum? ja się na przykład spotkałam ze stwierdzeniami typu: zapach starej babci lub zapach opon smile co prawda nie było to skierowane do mnie ale dało do myślenia smile

2

Odp: najdziwniejszy komentarz jaki usłyszeliście dot. perfum

Ja jak sie wypsikałam wanilią która uwielbiam, to kumpel przyszedł do mnie i mówi, ze czy ja jabłecznik upichciałam, że tak tu nimpachnie tongue

3

Ja spotkałam się z komentarzem: "Boże kobieto co tak spirytusem jedziesz" - do mojej znajomej. "Czemu tu tak pachnie jabolem?" - w domu u mojej drugiej znajomej. "Cuchniesz metalem - pewnie trzymałaś sie w tramwaju tych głupich rurek" - mój kolega do kolejnej mojej koleżanki big_smile

4

Tak słyszałam o tych dziwnych nazwach określających zapach perfum.

5

Najdziwniejszy jaki słyszałam to że pewne perfumy maja zapach szczura. Mi się natomiast kojarza z zapachem wiązanki pogrzebowej. Widocznie cos twórom nie wyszło wink

6

ja ostatnio psiknęłam się koleżanki perfumami przychodzę do domu a mąż mówi " Żonka ale Ty babcinowato pachniesz ....."

7

ja kiedyś psiknęłam się w perfumerii perfumami, które mi się podobały i których kupno rozważałam, przychodzę do  domu i nie mówiąc nic daję mężowi rękę do powąchania i pytam czy ładne, a on na to : pachnie starymi ludźmi...

8

A ja czasem mam wrażenie, że od kogoś jedzie zmokłym psem. Ale nigdy  nie mówię tego głośno, wiec nikt nie usłyszał jeszcze:)

9

No to raczej ten ktoś nie używa perfum...

10

agf, ale ci powiedział, a Ksymeno to określenie tez mi się podoba.