Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Zimno i wieje.............
Mamie założyli pomnik ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 91 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zimno i wieje.............
Mamie założyli pomnik ![]()
Każdy tak mówi, ale jakoś nie szuka pracy gdzie indziej
ja niestety szukam, i to od kwietnia naprawdę intensywnie...
z jednej strony szukam bo chcę w końcu mieć spokój, normalną pracę i normalną pensję a z drugiej strony widzę że znalezienie pracy wcale nie jest takie łatwe i się rozwijam, może w końcu uda mi się kogoś zatrudnić, to trochę odpocznę może...
a nastrój smutny i podły wciąż niezmiennie od czwartku...
Słuchajcie miałam ostatnio bardzo dziwną sytuacje: przyjechałam pod swój blok, wysiadłam z auta (jeszcze się ucieszyłam, że mam wolne fajne miejsce) poszłam do sklepu. Wracam z zakupami - na szczęście poszłam zupełnie druga stroną i patrzę a w dziwnym miejscu stoi auto - takie samo jak moje, a przy nim kręci się dwóch gości i je ogląda od spodu itp. Zdziwiona patrzę, że to moje auto! Podeszłam i zdenerwowana zapytałam co oni chcą od mojego samochodu i czemu je przestawili? Jeden gośc szybko uciekł a drugi zaczął się tłumaczyć, że rok temu ukradli mu podobne... Ja oczywiście nie uwierzyłam w tę bajeczkę, powiedziałam, że mam to auto już 4 lata. Poza tym on powiedział, żebym wyjęła kluczyki i odpaliła samochód. Ja oczywiście nie byłam na tyle głupia. On powiedział: do widzenia i odszedł a ja pojechałam na policję. Co wy na to???
Może chcieli na części ci rozwalić i ukraść? Generalnie współczuję...
o kurcze... uważaj lepiej na samochód....
mi ostatnio wyrwali zamek ... tuż pod blokiem! na szczęście pomimo to nie dostali się do środka, ale... zamka nie miałam i musiałam montować nowy, oczywiście za własne pieniądze ![]()
Ksymena, a po co GPS? przecież to tylko kusi i może spowodować że się włamią żeby ukraść nawigacje...
ja bym raczej radziła absolutnie nic nie mieć w środku - ani gps ani radia... ani nie zostawiać żadnych toreb czy teczek, nawet pustych!
WOW, okropnośc! Powiem szczerze, że nienawidzę złodziejstwa, to są bandyci na równo z mordercami jak dla mnie, żeby komuś coś zniszczyc i ukraść - bardzo blisko od tego do zabójstwa dla korzyści materialnych. Złodziej jest bezwględny i często w sytuacji aby go nie rozpoznać może udac się do skrzywdzenia kogoś, serio!
o kurcze... uważaj lepiej na samochód....
mi ostatnio wyrwali zamek ... tuż pod blokiem! na szczęście pomimo to nie dostali się do środka, ale... zamka nie miałam i musiałam montować nowy, oczywiście za własne pieniądzeKsymena, a po co GPS? przecież to tylko kusi i może spowodować że się włamią żeby ukraść nawigacje...
ja bym raczej radziła absolutnie nic nie mieć w środku - ani gps ani radia... ani nie zostawiać żadnych toreb czy teczek, nawet pustych!
GPS po to żeby namierzyć wózek jak ukradną... To jest takie urządzenie, którego nie widać, jest ukryte i wskazuje aktualne położenie obiektu ( czy na kołach stoi jeszcze, czy już na dachu - ![]()
ooo, to o takim GPS nie słyszałam ...
ale słońce fajowe ![]()
U mnie też świeci wreszcie, od razu poprawił mi się nastrój, chyba wyruszę po południu na mały podryw ![]()
zmęczona jestem, bardzo aktywna sobota za mną, a teraz objadłam się plackami z dyni i odpoczywam ![]()
A ja dziś wieczorkiem wyjątkowo nie imprezuję... Nastrój refleksyjny mnie ogarnął, a i odpoczynek się przyda, skoro już mamy ten długi weekend ![]()
Ostatnio edytowany przez Barbie1290 (2010-10-30 19:52:50)
Ja już skończyłam szkolenie, byłam u mamy na 1 listopada a teraz już jestem u siebie i za dwie godziny idę z małą na ćwiczenia stópek ...
ja mam jeszcze dwa weekendy przed sobą ...
jutro jeszcze na jeden cmentarz podjedziemy, do kolegi ... bo nie zdążyliśmy w weekend
a w sobotę będę musiała się zerwać z kawałka szkolenia, bo mamy pogrzeb znajomych ![]()
właśnie mi się dosyć mocno poprawił nastrój - z powodu wygranej w konkursie filmowym ![]()
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-11-02 16:10:53)
Gratuluję Justyno!!! Ja coś ostatnio nic nie wygrywam ![]()
dziękuję, nie mogę się doczekać paczki ![]()
Emilia, Ty zawsze miałaś tyle szczęścia - następnym razem będzie lepiej ![]()
teraz jest konkurs na najlepszą maseczkę i ... rozgrzewające kremy do stóp! to coś dla mnie... wiecznego zmarzlucha! ![]()
Chyba trochę się rozleniwiłam, bo nie chce mi się brać udziału w konkursach ![]()
może Ci się zachce za jakiś czas, ja też miałam kilka miesięcy przerwy, bo tonęłam w robocie... a teraz też powinnam przystopować, bo do stycznia mam do wykonania ważny projekt ![]()
ale coś czuję, że będę zaopatrzona w kosmetyki, więc nawet z domu nie będę musiała wychodzić po zakupy ![]()
Zazdroszczę Wam fajnych nagród! Kosmetyki są zawsze potrzebne takim laseczkom jak my no nie?
ja mam jeszcze dwa weekendy przed sobą ...
jutro jeszcze na jeden cmentarz podjedziemy, do kolegi ... bo nie zdążyliśmy w weekend
a w sobotę będę musiała się zerwać z kawałka szkolenia, bo mamy pogrzeb znajomych
Ojej, to był pogrzeb więcej niż 1 osoby?
małżeństwo, pogrzeb w tą najbliższą sobotę ![]()
utonęli ![]()
Nigdy nie byłam na takim pogrzebie, ale nastrój musi być na nim niesamowity... podwójna żałoba...
Straszne
Pogrzeby są okropne a szczególnie gdy to pogrzeb bliskich lub znajomych
![]()
zimno, mokro i sennie, a mam do wypełnienia dość skomplikowany 20 stronicowy formularz ......................... niech ktoś mnie kopnie w d... żebym już to zaczęła robić ![]()
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 91 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź