101

Odp: ilość lakierów...

Hmmm, dawno nie liczyłam. Jak liczyłam ostatnio to było ich około 25... teraz jest pewnie trochę więcej :>
<poszłam policzyć>
No ładnie, tak (+/- 5) uzbierało się już 55 buteleczek ;o

Ostatnio edytowany przez ejndzel (2012-01-28 20:50:39)

102

A ja mam jakieś 15. Więc to dopiero początek kolekcjonowania. Ale zawsze mam tak, że jak kupie nowy to i tak od razu się nim nie maluje tylko musi poczekać kilka dni w pudełeczku big_smile

A tak na marginesie to dzisiaj przypadkowo trafiłam na ten portal, ale od razu mi się spodobało no i jestem smile

103

Ja ostatnio zrobiłam przegląd i miałam 30  a teraz mam 26. 4 zaschły na amen nawet zmywacz nie pomógł. ; /

Ja mam ponad 60 smile
najlepsze są z Avonu i Inglota, duża buteleczka i nigdy nie gęstnieją, długo się trzymają

105

Przedwczoraj zakupiłam kolejne 4 lakiery smile z czego jeden magnetyczny big_smile I jest rewelacyjny big_smile Bardzo mi się podoba to, że szybko można stowrzyć coś fajnego smile

106

Ja mam około 20 smile

107

Mam nadzieję, ze nikt nie dostanie zawału... 93 smile

108

No ja mam lekko ponad 20 smile Jak liczyłam ostatnio to było ich 21, ale od tego czasu jeszcze kilka ich kupiłam smile uwielbiam je, im więcej tym lepiej smile

109

Heh, chyba się nie powinnam odzywać, gdyż mam już koło 140 i na tym się na pewno nie skończy. Od razu uprzedzam: nie, nie jestem manicurzystką oraz o dziwo, używam wszystkich lakierów, które mam:) Po prostu jestem zdania, że każdy ma jakąś swoją małą manię... jedni zbierają znaczki, a inni lakiery, chociaż to dość kosztowne hobby;)