Bułgarska zupa jogurtowa | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Bułgarska zupa jogurtowa

18 marca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Bułgarska zupa jogurtowa

Składniki:

5 niskokalorycznych jogurtów naturalnych
20 dag łuskanych orzechów włoskich
2 ząbki czosnku
koperek
szczypiorek
sól

Przygotowanie:

Jogurty wlać do wazy. Dodać posiekane orzechy, obrany wyciśnięty czosnek, drobno pokrojony koperek, szczypiorek i starannie wymieszać wszystkie składniki. Nieco orzechów, koperku i szczypiorku można zostawić do przybrania po wierzchu. Wazę z chłodnikiem wstawić do lodówki na co najmniej 2 godz. przed podaniem.
josoup1a

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Buty fioletowe czy niebieskie?
Zdecydowanie niebieskie!
szampon przeciwłupieżowy
Vichy Dercos DS to dermokosmetyk stworzony specjalnie do włosów suchych z tendencją do powstawania...
Polecani lekarze różnych dziedzin -…
Ja polecam Panią ginekolog dr, Bilińska -Szacon z Rzeszowa. Bardzo miła i konkretna...
Depresja a miejsce pracy
Depresja jest chorobą, którą można skutecznie wyleczyć. Oznacza to, że znakomita większość chorych może...